‘03

 

Petit Maxim

 

menukaart

 

 

 

Suggesties

 

  • Irish rib-eye, opgediend met een knapperig slaatje, aardappel in de schil en lookboter
  • Ribbetjes, opgediend met een knapperig slaatje, aardappel in de schil en lookboter
  • Slaatje van de Chef (geitekaas, gerookte ham, Luikse stroop)
  • Slaatje 'Petit Maxim' (scampi, kip, spek, balsamico crème)
  • Caesar's salade

 

 

Pasta's

 

  • Spaghetti Bolognaise
  • Kinderspaghetti
  • Lasagna Bolognaise
  • Vegetarische spaghetti (met vegetarische groentensaus)
  • Fetuccini met kip in pesto (gebakken kippenblokjes, verse pestosaus, zongedroogde tomaatjes, parmezaankaas)
  • Fetuccini met zalm en pesto (gerookte zalm, verse pestosaus, zongedroogde tomaatjes, parmezaankaas)
  • Fetuccini met wokgroenten en kruidenkaassaus (gemengde groentjes met een zachte saus)

 

 

 

Visgerechten

 

  • Fetuccini (of brood) met 8 scampis in een zacht currysausje (appeltjes, ui, ananas)
  • Fetuccini (of brood) met 8 scampis en look
  • Fetuccini (of brood) met 8 scampis op Zuiderse wijze (paprika, ui, courgettes, look, Noilly Prat, sambal)

 

 

 

Vegetarische Gerechten

 

  • Vegetarische spaghetti (met vegetarische groentensaus)
  • Slaatje met mozarella, tomaten en basilicum
  • Fetuccini met wokgroenten en kruidenkaassaus (gemengde groentjes met een zachte saus)
  • Lauwe salade met warme groenten en roquefort

 

 

                                                                                                                                volgende>